We gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden

Europese Commissie kiest voor duurzame ontsmettings- zuilen

_

EC-label voor Frameworks

JRC in Geel, een wetenschappelijke site van de Europese Commissie, brengt multidisciplinaire expertise voor de ontwikkeling van nieuwe meetmethodes en -tools samen. Ontwikkelen van referentiematerialen, standaardisatie en harmonisatie binnen de Europese Unie met als doel het stimuleren van innovatie en het beschermen van consumenten staat er dagelijks op het programma.

In Geel werken dagelijks 300 werknemers aan biotechnologie, voedingsveiligheid, gezondheid, nucleaire veiligheid,... Sinds het begin van de COVID-pandemie is de volledige site uitgerust met onze automatische ontsmettingszuilen.

Waarom kiezen zij voor Frameworks?
De Europese Commissie is ervan overtuigd dat ontsmettingszuilen en transparante schermen nog een lange tijd onderdeel zullen zijn van het interieur. Misschien verdwijnen ze zelfs nooit meer uit het straatbeeld? Onze duurzame automatische dispenser, met 5L inhoud, voldoet aan hun hoge kwaliteitseisen en ligt dus volledig in lijn met hun waarden. Dankzij de werking op stroom, heeft men ook geen last van platte batterijen. Uiteraard is het gepersonaliseerd ontwerp een mooie troef!

Bent u ook op zoek naar een duurzame oplossing?