We use cookies on this site to ensure the best service possible.

Nieuwe showroom voor Shimano

Shimano – marktleider in fietsonderdelen, vis- en roeiuitrusting – is reeds enkele jaren vaste klant bij Frameworks voor de (re)branding van hun belevingscentrum/showroom in Nunspeet. Midden oktober zijn we bij hen langs geweest voor hun showroom een update te geven aan de hand van de recenste wijzigingen in hun productaanbod. Door te opteren voor een modulaire showroom, kiest Shimano voor flexibiliteit en duurzaamheid. Met een mix van led-wanden, videowanden, prints, ... creëerden we een 360° beleving om de bezoekers onder te dompelen in Shimano.

Rebranding Shimano showroom

Shimano – marktleider in fietsonderdelen, vis- en roeiuitrusting – is reeds enkele jaren vaste klant bij Frameworks voor de (re)branding van hun belevingscentrum/showroom in Nunspeet.

Midden oktober zijn we bij hen langs geweest voor hun showroom een update te geven aan de hand van de recenste wijzigingen in hun productaanbod.

Door te opteren voor een modulaire showroom, kiest Shimano voor flexibiliteit en duurzaamheid. Met een mix van led-wanden, videowanden, prints, ... creëerden we een 360° beleving om de bezoekers onder te dompelen in Shimano.

Bekijk meer beelden!
Whats App Image 2022 10 10 at 2 38 19 PM 1

Op zoek naar interieur of showroom?

Contacteer ons!
sales@frameworks.be