We gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden

Showroom

Creëer een geweldige en blijvende eerste indruk met de inrichting van uw (pop-up) showroom. Naast standenbouw staan we bij Frameworks ook klaar om u verder te helpen met uw unieke showroom of pop-up project! Samen laten we uw merk tot leven komen in een beleving op maat!
Aanpak
Cases

Laat ideeën werken!

Wij integreren jullie identiteit, huisstijl en inspiratie in onze Frameworks oplossing. Startend vanuit jullie verhaal, focussen wij op het creëren van impact, functionaliteit én beleving!

Wij voorzien een grafisch ontwerp in 3D om een realistisch beeld te scheppen. Samen met ons full service team realiseren wij uw dromen.

Hoe we werken
Teamwork Hands Frameworks Breedbeeld
Applicaties

Showroom

In deze digitale samenleving wordt het verschil gemaakt door beleving. Het aankoopproces wordt vandaag de dag beïnvloed door ervaring, connectie en personalisatie. Er is toch geen beter middel om hierop in te spelen dan een fysieke showroom? Uw product en verhaal zijn onze focus.

7 3

Office branding

Een kantoor is een van de visitekaartjes uw bedrijf. Het design is van belang voor de vertaling van het imago dat uw bedrijf wil uitstralen.

Om een aangename werksfeer te creëren, wordt er meer en meer aandacht besteed aan het in het interieur en de beleving errond. Een succesvol interieurdesign staat garant voor interactie, productiviteit en een positieve werksfeer!

Diy Moss Wall Garden

Gezondheidszorg

Full service oplossing op maat voor de gezondheidszorg
Scheidingswanden | ontsmettingszuilen | preventieschermen

Lees meer
Whatsapp Image 2020 06 04 At 13 40 48

Op zoek naar een interieuradvies?

Onze interieurspecialist denkt graag met u mee!
Maak een afspraak
Als we met Frameworks® werken, kunnen we er zeker van zijn dat al onze evenementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van BMW en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Het is een team van perfectionisten en dat is in elk detail te zien.
GEERT WINTERS, MARKETING COÖRDINATOR, BMW