top of page
Opbouw Shimano doek

Hoe gaan we aan de slag

Onze benadering omvat het beste van beide werelden: het creëren van zowel modulaire stands als op maat gemaakte oplossingen. Vanaf de eerste stappen tot de laatste details nemen we het volledige projectmanagement op ons. Hierbij stellen we de wensen en het budget van onze klanten centraal, zodat we een stand ontwerpen en bouwen die perfect aansluit bij hun visie en behoeften. Met een flexibele instelling zorgen we ervoor dat elk project een unieke en memorabele ervaring wordt.

Image by Headway

01 Kennismaking

Ons proces begint met een persoonlijke kennismaking waarbij we uw behoeften en wensen bespreken. Of het nu in persoon of online is, we luisteren naar uw visie en vertalen dit naar ons ontwerpteam.

Trek Stand visualisatie

02 Ontwerp & visualisatie

Onze ontwerper creëert een uniek standontwerp dat uw merk en doelstellingen weerspiegelt. We houden rekening met technische aspecten en blijven nauw met u samenwerken voor uw tevredenheid.

Image by Sven Mieke

03 Voorbereiding

Zodra alle wensen op elkaar zijn afgestemd, starten we met de voorbereiding. We nemen bijna alles in eigen hand, van ons werkhuis tot printatelier. We staan u ook bij, of nemen zelfs de verantwoordelijkheid, bij het aanvragen van technische specificaties, hijs- en tilpunten, tapijten en andere vereisten bij de beursorganisatie.

Trek opbouw

04 Transport & opbouw

Bij de opbouw zult u versteld staan van hoe snel de stand werkelijkheid wordt. Met ons ervaren team bouwen we de stand zorgvuldig op. Onze crewchief neemt vanaf dit punt het voortouw en loopt samen met u de stand door. Eventuele aanpassingen kunnen op dat moment nog worden gemaakt om ervoor te zorgen dat alles naar uw tevredenheid is.

Trek Velofollies 1

05 Realisatie

Eindelijk is het zover: de stand is gebouwd en de beurs is begonnen. Mocht er zich onverhoopt een technisch probleem voordoen, dan hebben we altijd een teamlid standby of ter plaatse aanwezig. U kunt met een gerust hart de beurs ingaan, wetende dat we direct beschikbaar zijn om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. U hoeft zich geen zorgen te maken - we zijn er om u volledig te ondersteunen tijdens uw beurservaring.

Image by CHUTTERSNAP

06 Evaluatie & opslag

Na de beurs wordt de stand afgebouwd en volgt een evaluatie. Bij het opslaan van materialen en items houden we rekening met het behoud ervan voor een mogelijke volgende beurs. Duurzaamheid en kostenbewustzijn staan centraal in onze aanpak, zodat we de materialen efficiënt kunnen hergebruiken en uw investering optimaal benutten.

bottom of page