We gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden

Onze aanpak

Hoe creëert u een grotere impact met meer vertrouwen?
Circles
Turn circles

Plan

Een op maat gemaakte brandingstrategie die past bij de missie en middelen van uw merk.

Design

3D/ afbeelding/ animatie & visualisatie

Lancering

Project management, montage & demontage, logistiek en ondersteuning ter plaatse.

Hergebruik

Slimme herbruikbaarheid en voorraadbeheer.
1. Plan

Samen staan we sterk

Planning is alles!

Na een 360° analyse van uw merkidentiteit, huidige doelen, specifieke behoeftes, marketingplan,… bepalen wij een strategie in lijn met uw budget.

We streven er altijd naar om afzonderlijke projecten te combineren tot één slimme campagnestrategie, zodat u kunt genieten van alle modulaire voordelen op het gebied van efficiëntie, herbruikbaarheid en kostenvermindering die het Frameworks ® -systeem te bieden heeft.

event-branding-bart-peeters-kleedkamers-dessel-swingt-2018
2. Ontwerp

Ideeën laten werken!

In dit stadium voegen we uw bedrijfsidentiteit, huisstijl en marketingcampagne toe aan de Frameworks ® -oplossing. Onze ontwerpers richten zich op impact, functionaliteit en herbruikbaarheid.

We bieden animatie & grafisch ontwerp en ondersteuning. Realistische 3D-visualisaties stellen u in staat om uw project stap voor stap te zien ontwikkelen.

Als we met Frameworks® werken, kunnen we er zeker van zijn dat al onze evenementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van BMW en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Het is een team van perfectionisten en dat is in elk detail te zien.
Geert Winters, Marketing coordinator, BMW

Klaar voor de volgende stap?

Contacteer ons en ontdek hoe Frameworks® voor jou kan werken.
Contacteer ons
3. Lancering

Laat stress achter

We hebben een geweldige crew, een modern magazijn en een efficiënte vloot. Dit stelt ons in staat om elke deadline te halen zonder compromis. Ons interne productieproces garandeert altijd de hoogste kwaliteit. Wanneer uw grafische afbeeldingen voorbereid moeten zijn op XL-afdrukken, behandelen wij uw hoge resolutie bestanden en garanderen wij de scherpste afdrukresultaten.

Of u nu een pop-up hebt, een vakbeurs, showroom, evenement, interieur, tentoonstelling... Tijdens uw evenement kunt u ons 24/7 bereiken.

autosalon-standenbouwer-frameworks-beursstand-2018-bmw
4. Hergebruik

Experience branding expert

Het gebruik van het Frameworks ® -systeem biedt veel voordelen voor de branding van uw evenementen.

Door het modulaire en innovatieve framesysteem kunt u zich snel aanpassen aan alle soorten evenementenlocaties. Met het Frameworks ® -systeem verplaatst u ruimtes van evenement naar evenement met behoud van de originele kwaliteit.

Ten tweede, wanneer u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u het geraamte houden en het uiterlijk veranderen. In ons magazijn slaat u uw afbeeldingen op voor hergebruik in meerdere en verschillende soorten gebeurtenissen. Een huisshow, beurzen, pop-ups, andere evenementen, interieurs... u kunt het voor elke gelegenheid gebruiken.

Samen zullen we zien hoe herbruikbaar we uw project kunnen ontwerpen, om u het hoogste rendement op uw evenement te geven.